Sopa d’api
·
Dificultat: mitjana
·
Persones: 4
·
Duració: 35min
Ingredients:
- una patata
- un porro
- una branca d’api
- una ceba
- el tipus de pasta per sopa que més t’agradi
- aigua
- sal
Preparació:
- Primer de tot pelarem la patata , la ceba, les
pastanagues i el porro.
- Després netejarem totes les verdures que hem pelat anteriorment i les netejarem (incluint l’api).
- Tot seguit emplenarem una olla d’aigua (pot ser
de l’aixeta) i hi posarem totes les verdures.
- Ho deixarem bullir tot durant 20 minuts.
- Quan aquests minuts hagin passat separarem el
caldo de les verdures amb l’ajuda d’un escolador.
- Després agafarem la pasta que vulguem (les
referencies sobre quanta n’hem dagafar mireu-les a l’envàs) i la bullirèm
en el caldo (el temps que ens digui l’envàs). Aquest pas el farem abants
de consumir la sopa, ja que si bullim la pasta abants d’hora es beurà tot
el caldo.
- Quan acabi de bullir la sopa estarà acabada, per
tant, només ens queda servir-la i... a disfrutar!
BON PROFIT!
Boníssima ; )
ResponElimina