Sopa d'api (Gil Planella)


Sopa d’api

·         Dificultat: mitjana
·         Persones: 4
·         Duració: 35min

Ingredients:
  • una patata
  • un porro
  • una branca d’api
  • una ceba
  • el tipus de pasta per sopa que més t’agradi
  • aigua
  • sal
Preparació:
  • Primer de tot pelarem la patata , la ceba, les pastanagues i el porro.
  • Després netejarem totes les verdures que hem pelat anteriorment i les netejarem (incluint l’api).
  • Tot seguit emplenarem una olla d’aigua (pot ser de l’aixeta) i hi posarem totes les verdures.
  • Ho deixarem bullir tot durant 20 minuts.
  • Quan aquests minuts hagin passat separarem el caldo de les verdures amb l’ajuda d’un escolador.
  • Després agafarem la pasta que vulguem (les referencies sobre quanta n’hem dagafar mireu-les a l’envàs) i la bullirèm en el caldo (el temps que ens digui l’envàs). Aquest pas el farem abants de consumir la sopa, ja que si bullim la pasta abants d’hora es beurà tot el caldo.
  • Quan acabi de bullir la sopa estarà acabada, per tant, només ens queda servir-la i... a disfrutar!


BON PROFIT!













Comentaris

Publica un comentari a l'entrada